Kunststof kozijnen laten plaatsen

Kunststof kozijnen zijn ideaal voor een chalet of stacaravan. Kunststof is een onderhoudsarm materiaal en schilderen is niet nodig. Zo kun je in het weekend of tijdens de vakantieperiode echt helemaal tot rust komen in je vakantieverblijf en hoef je je niet druk te maken om het onderhoud van je chalet. Wil je ook kunststof kozijnen laten plaatsen? Dan helpt Bos Chaletrenovatie je hier graag bij. Wij staan klaar voor particulieren in heel Nederland, maar kunnen ook campings of vakantieparken voorzien van kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en zo ideaal voor je chalet

Kunststof kozijnen montage

Niet alleen zorgen kunststof kozijnen voor minder onderhoud van je chalet of stacaravan, ook zorgt het voor een waardevermeerdering van je vakantieverblijf. De kunststof kozijnen die wij monteren zijn in verschillende kleuren leverbaar. Zo is er voor elk kunststof chalet wel een passend kozijn. Tijdens de chalet renovatie kunnen wij dan ook kunststof kozijnen monteren. Wil je weten of jouw kozijnen vervangen moeten worden door kunststof? Wij komen graag bij je langs om de staat van je kozijnen te controleren en adviseren je op het gebied van kunststof kozijnen montage.

De voordelen van kunststof kozijnen

 • Onderhoudsarm
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Verkrijgbaar met of zonder houtstructuur
 • Verkrijgbaar in mat of glanzend
 • Verkrijgbaar in verschillende profielen
 • Tot 10 jaar garantie
 • Hoge isolerende waarde
 • Perfecte sluiting
 • Uv bestendig
Kunststof kozijnen zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar

Verschillende profielen

Wanneer je kunststof kozijnen laat plaatsen in je chalet of stacaravan, heb je keuze uit verschillende profielen:

 • Vlak profiel
 • Verdiept profiel
 • HVL (houtverbindingslook)
 • Renovatieprofiel

Het vlak profiel heeft simpele en strakke vormen en zorgt daarmee voor een slank en modern uiterlijk. Een verdiept profiel komt het meest overeen met het traditionele houten profiel. Het geeft dan ook een authentieke uitstraling aan het chalet of de stacaravan. Bij een kozijn met houtverbindingslook zijn alle hoeken netjes op elkaar verbonden, zoals ook bij een houten kozijn het geval is. Zeker een kunststof kozijn met houtnerfstructuur lijkt dan ook sprekend op een houten kozijn, maar biedt wel de voordelen van een kunststof kozijn. Het renovatieprofiel is uitermate geschikt bij renovaties en heeft vaak ook minder afwerking nodig bij de renovatie. Meer weten over de kunststof kozijnen die wij voor de chalet renovatie gebruiken? Laat het ons weten, wij adviseren je graag.

Soorten HR glas voor de kunststof kozijnen

Naast verschillende kozijnprofielen, zijn er ook verschillende glassoorten voor je kozijn verkrijgbaar. Zo heb je de keuze uit:

 • HR+ dubbelglas
 • HR++ dubbelglas
 • HR+++ triple glas

HR + glas is dubbelglas waarbij één glas aan de binnenzijde gecoat is en daarnaast ook de spouw gevuld is met een gasvulling. HR++ is de opvolger van dit HR+ glas. Een verbeterde coating zorgt voor een betere isolerende werking. Het triple glas of HR+++ glas, bestaat niet uit twee, maar drie glaslagen en twee spouwen. Met deze glassoort weet je zeker dat je tegen een geringe investering veel op je energiekosten kunt besparen.

Chalet kozijnen vervangen door kunststof

Zeker voor een chalet of stacaravan biedt kozijnen vervangen door kunststof een echte uitkomst. Tijdens je verblijf in het chalet of de stacaravan wil je niet bezig zijn met onderhoud of schilderen van je kozijnen. Je wilt heerlijk kunnen relaxen zonder je druk hoeven te maken over de staat of het onderhoud van je chalet. Tijdens een chaletrenovatie kunnen wij dan ook kunststof gevelbekleding plaatsen, kunststof kozijnen monteren en ook de dakrand vervangen voor een kunststof exemplaar. Dankzij de goede beglazing met hoge isolatiewaarde, bespaar je daarnaast ook nog eens op de energiekosten van je chalet of stacaravan. Een kosten efficiënte investering dus.