Professioneel kunststof gevelbekleding laten plaatsen
Stacaravan renoveren
met kunststof gevelbekleding
Vakmannen met ervaring
Professioneel advies
20 jaar ervaring
Kwaliteit producten en montage

Stacaravan laten renoveren door Bos Chaletrenovatie

Een mooie stacaravan is een heerlijke plek om tot rust te komen. Het is een plek waar je dat heerlijke vakantiegevoel kan beleven en waar je met je gezin kan genieten van de fijne zomerdagen. Echter, als de stacaravan niet goed is onderhouden is, kan dat snel voor problemen zorgen. Als het begint te rotten, is dat vakantiegevoel immers snel weg. Een stacaravan renoveren dan de beste oplossing. En bij Bos Chaletrenovatie zorgen we ervoor dat deze klus op de best mogelijke manier geklaard wordt.

Waarom een stacaravan renovatie?

Zoals gezegd, kan het echt genieten zijn in een stacaravan, maar een groot deel van dat vakantiegevoel hangt wel af van de staat van die caravan. Veel stacaravans zijn bekleed met canexel, wat in het verleden werd gezien als het kip met de gouden eieren, maar waar nu al snel de rot toe blijkt te slaan. En is die rot eenmaal begonnen, dan is het onomkeerbaar. Daarom gebruiken we voor het stacaravan opknappen kunststof. Kunststof rot niet en blijft tientallen jaren in optimale staat, zodat je er ook echt niet meer naar om hoeft te kijken. Het enige wat je af en toe moet doen, is het schoonmaken van het kunststof.

De voordelen van een stacaravan renoveren

  • Kunststof is onderhoudsarm
  • Het gaat tientallen jaren probleemloos mee
  • Geen zorgen meer over eventueel achterstallig onderhoud
  • Vakantie is echt vakantie en niet het onderhouden van je caravan

Stacaravan renovatie is een eenmalige investering

Het mooie van de renovatie van een stacaravan is, dat het eigenlijk gewoon een eenmalige investering is. Omdat we dus gebruik maken van kunststof, gaat de gerenoveerde stacaravan vele tientallen jaren probleemloos mee. Het kunststof is UV-bestendig en hoeft dus niet geschilderd te worden en ook houtrot kan geen grip krijgen op het kunststof. Hierdoor is de stacaravan renovatie een klus die een keer moet plaatsvinden, waarna het vele jaren zorgeloos genieten is.

Een stacaravan renoveren brengt het vakantiegevoel terug.
Een stacaravan renoveren begint bij kunststof bekleding.

Kunststof bekleding op de stacaravan

Hoewel je het vaak niet merkt als je er lekker in de zomer zit, heeft je stacaravan flink wat te verduren van de elementen. Regen, vorst en UV-straling hebben allemaal hun uitwerking op de kwaliteit van de caravan. Door de oude bekleding te vervangen door kunststof, ben je af van de zorgen die al die elementen met zich meebrengen. In plaats daarvan heb je een caravan die volledig bestand is tegen al die elementen en die vrijwel geen onderhoud nodig heeft.

Kunststof kozijnen plaatsen

Een stacaravan met kunststof kozijnen is net even wat beter beschermd tegen alle invloeden van buitenaf, die ervoor zorgen dat de kwaliteit van de caravan achteruit holt. Door kunststof te gebruiken, maken we de caravan toekomstbestendig en zorgen we er ook voor dat de caravan beter isoleert. Vernieuwde kozijnen isoleren een stuk beter, wat natuurlijk altijd een goed idee is.

Canexel vervangen

Zoals gezegd, bestaan veel stacaravans voor een groot deel uit canexel. Dit materiaal werd in het verleden breed ingezet, maar als je er niet goed genoeg voor zorgt, kan het kromtrekken of rotten. Hiermee is de bekleding van je stacaravan volledig kapot en zal het vervangen moeten worden. Herstel is geen optie, want als canexel eenmaal begint te rotten, is het volledig gedaan. Een goede stacaravan renovatie vervangt dit materiaal door kunststof, waarmee alle problemen die canexel met zich meebracht, verleden tijd zijn.

Tijdens een stacaravan renovatie kan ook het canexel vervangen worden.

Bos Chaletrenovatie, voor stacaravans en chalets

Bij Bos Chaletrenovatie doen we meer dan alleen een stacaravan opknappen. Ook als je een chalet hebt dat dezelfde liefde en zorg nodig heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de renovatie van chalets net zo graag als de renovatie van een stacaravan. Ook bij chalets maken we gebruik van kunststof, zodat ook chaleteigenaren kunnen genieten van de vele voordelen die dit materiaal met zich meebrengen.

Montage op maat

Wat is de stacaravan renovatie prijs?

Natuurlijk is het fijn als we vooraf een duidelijke prijsopgave kunnen doen, maar om daarvoor te zorgen, zullen we eerst een goed beeld moeten hebben van de aanvraag. De prijs voor een stacaravan renovatie hangt namelijk helemaal af van de stacaravan zelf. Wat is de staat van de caravan, hoe groot is hij en wat moeten we allemaal doen? Daarom vragen we je om via ons offerteformulier een aanvraag te maken, zodat we al binnen enkele dagen een op maat gemaakte offerte kunnen opsturen. Op die manier weet je ruim van tevoren waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Stacaravan renovatie is een investering waar je tientallen jaren plezier van hebt.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over een stacaravan renoveren, wil je meer weten over onze werkwijze, of wil je weten welke materialen het beste bij je passen? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar en helpen je waar ze maar kunnen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en komen wij zo goed mogelijk beslagen ten ijs.

Stacaravan laten renoveren?

Neem contact met ons op