Over ons

Met meer dan 20 jaar ervaring in de montage van wand- en dakbeplating, is Bos een gerenommeerde naam in de branche. Wij helpen je dan ook graag om jouw chalet of stacaravan weer te laten stralen. Hierbij kunnen wij de volledige buitenzijde van het chalet renoveren. We maken hiervoor gebruik van kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen en kunststof dakranden en boeidelen. Je vindt bij ons panelen, kozijnen en boeidelen in verschillende kleuren, structuren en uitvoeringen. Zo is het chalet na de renovatie door ons vakteam helemaal naar jouw wens.

Marinus Bos; het gezicht achter het bedrijf

Oprichter en eigenaar van Bos Chaletrenovatie is Marinus Bos. Marinus is al vele jaren werkzaam in de branche en heeft dan ook kennis van zaken. Vol passie vertelt hij over de renovaties van chalets en de voor- en nadelen van de verschillende gevelbekledingsystemen. Heb je een vraag over de bekleding van jouw chalet, stel hem dan gerust. Marinus helpt je graag en ook voor meer informatie en advies kun je bij hem terecht.

Marinus Bos; het gezicht van Chaletrenovatie Bos

Chalets renoveren door heel Nederland

Doordat wij beschikken over een breed vakteam, verspreid door het hele land, kunnen wij chalets renoveren door het hele land. Of jouw chalet nu op de camping in Zeeland staat of jouw vakantieverblijf juist in het natuurrijke Drentse landschap gesitueerd is, wij helpen je met de chalet renovatie. Onze monteurs zijn binnen de branche opgeleid en weten wat ze doen. Zij kunnen je dan ook uitstekend adviseren.

De diensten van Bos Chaletrenovatie

Bos Chaletrenovatie staat voor chalet renovatie in de brede zin van het woord. Wij kunnen je dan ook van dienst zijn met onder ander:

Chaletrenovatie Bos staat voor je klaar om je chalet een flinke opknapbeurt te geven