Chalet renovatie op De Veluwe

Na al die jaren is de houten gevelbekleding van je chalet flink verouderd en is de uitstraling van het chalet lang niet meer wat het geweest is. Ook de dakranden en de kozijnen beginnen af te bladderen en te rotten. Het vakantiegevoel is ver te zoeken en je bent meer bezig met het onderhoud dan met het genieten.

Wil je weer optimaal genieten van je chalet? Dan is chalet renovatie op De Veluwe de beste oplossing. Al je zorgen worden hierbij ontnomen en na de renovatie geniet je weer van een fris en fraai chalet.

Waarom je chalet renoveren op De Veluwe?

Een chalet op De Veluwe is iets waar veel mensen van dromen. Een plek in een prachtig stuk natuur om vakantie te kunnen vieren in eigen land. Een chalet, die goed onderhouden is, kan jarenlang voor veel plezier zorgen. Maar wanneer het onderhoud van je chalet achterloopt, dan kan die plezier snel omslaan. De houten onderdelen kunnen door invloeden van het weer gaan verouderen en verweren. Hierdoor is niet alleen het aangezicht van je chalet minder fraai, maar kun je ook last krijgen van lekkage en houtrot.

Door chalet renovatie op De Veluwe te laten uitvoeren haal je weer het beste uit je chalet en kun je er weer jarenlang van genieten. Tijdens de renovatie van het chalet worden alle houten onderdelen vervangen door kunststof: een sterk materiaal dat geen invloed ondergaat van de weersomstandigheden, kleurvast is en vrijwel geen onderhoud nodig heeft.

Chaletrenovatie zorgt ervoor dat jij weer kunt genieten van jouw chalet op De Veluwe.

    De voordelen van chalet renovatie op De Veluwe

  • Je geniet weer meer van je frisse en fraaie chalet
  • Het chalet is onderhoudsarm na de renovatie
  • De uitstraling van het chalet is weer als nieuw
  • De nieuwe, kunststof onderdelen gaan veel langer mee
  • De kunststof gevelbekleding is er in verschillende kleuren en uitvoeringen

Het chalet renoveren: hoe werkt dat?

Bos Chaletrenovatie voert complete chaletrenovaties uit op De Veluwe. Hierdoor oogt het chalet binnen een zeer korte tijd weer als nieuw en behoeft het een stuk minder onderhoud. Dit doen we door alle houten onderdelen, zoals de gevelbekleding, de dakranden en de kozijnen, te vervangen voor kunststof.

Kunststof gevelbekleding van het chalet

De gevelbekleding van een chalet beslaat een groot gedeelte van de uitstraling van je chalet. Houten gevelbekleding gaat na verloop van tijd verweren en hierdoor kan de gevelbekleding gaan verkleuren en verrotten. Tijdens de chaletrenovatie van jouw chalet op De Veluwe wordt de houten gevelbekleding vervangen door kunststof gevelbekleding. Hierdoor gaat de gevelbekleding weer tot 30 jaar probleemloos mee en is de uitstraling van je chalet weer mooi voor een lange tijd.

Kunststof kozijnen van het chalet

Ook houten kozijnen kunnen na verloop van tijd gaan rotten, verweren of verkleuren. De kwaliteit van de kozijnen kan hierdoor sterk achteruit gaan en het vervangen van de kozijnen voor Kunststof kozijnen lijkt dan ook de beste optie. Hierdoor gaan de kozijnen niet alleen weer jaren mee, maar het draagt ook bij aan de verduurzaming van het chalet. Kunststof kozijnen zijn namelijk goed voor de isolatie van je chalet.

Je chalet laten renoveren in Noordwijk met kunststof zorgt ervoor dat hij tot wel 30 jaar mee kan gaan.


Kunststof dakranden van het chalet

De dakranden van je chalet dragen bij aan de uitstraling van je chalet en beschermen de gevelbekleding voor een gedeelte tegen de invloeden van buitenaf. Wanneer de dakranden verouderd zijn, kunnen ze je chalet onvoldoende bescherming bieden en kunnen ze de uitstraling flink beïnvloeden. Het vervangen van de dakranden voor kunststof dakranden is dan ook onderdeel van de complete chaletrenovatie op De Veluwe.

Canexel vervangen

Canexel is een materiaal dat in een bepaalde periode veel gebruikt werd op chalets. Er werd gedacht dat dit materiaal een stuk beter was dan hout, maar dit bleek later toch niet helemaal het geval. Sterker nog, canexel heeft op veel vlakken dezelfde nadelen als hout heeft, denk hierbij aan rotten en kromtrekken. canexel vervangen voor kunststof is dan ook iets wat wij steeds vaker tegenkomen en wij weten dan ook precies hoe we hiermee om moeten gaan.

Een chalet laten renoveren op De Veluwe door Bos Chaletrenovatie

Bos Chaletrenovatie is de aangewezen partij voor jouw chalet renovatie op De Veluwe. Met maar liefst 20 jaar aan kennis en ervaring weten wij ieder verouderd chalet om te toveren tot een fris, als nieuw ogend, chalet. Wij gaan snel, maar vooral ook goed, te werk en houden jou tijdens het gehele proces goed op de hoogte. Na de chalet renovatie kun jij niet alleen nog meer genieten van je chalet, je hebt er ook een stuk minder onderhoud aan.

Staat jouw chalet niet op De Veluwe, maar wil je toch je chalet laten renoveren door Bos Chaletrenovatie? Geen probleem, wij voeren renovaties uit door heel Nederland. Zo kun je ons bijvoorbeeld ook gerust benaderen voor een chalet renovatie in Apeldoorn, Barneveld, Harderwijk of Arnhem.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw chalet op De Veluwe kunnen betekenen? Of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij vinden het belangrijk dat er korte lijnen zijn, zodat iedereen snel geholpen wordt.