Chaletrenovatie Hondsrug

Dat je altijd optimaal zou moeten kunnen genieten van je chalet staat natuurlijk voorop. Dit geldt niet alleen voor de inrichting, maar ook voor het aanzien van jouw chalet. Na een aantal jaren kan de gevel door weer en wind behoorlijk worden aangetast en zelfs rotte plekken vertonen. Door chalet renovatie op de Hondsrug te laten uitvoeren door Bos Chaletrenovatie krijgt jouw chalet weer die frisse uitstraling die het verdiend.

Waarom chaletrenovatie op de Hondsrug?

Veel oudere chalets hebben gevelbekleding van hout of gebaseerd op hout. Echter is het zo dat dit materiaal door het wisselende klimaat in Nederland niet altijd bestand is tegen regen, zon, wind en sneeuw. Als onderhoud aan jouw chalet wordt uitgesteld kan het hout gaan rotten en zelfs resulteren in een lekkage.

Als je jouw chalet laat renoveren op de Hondsrug door Bos chaletrenovatie, zorg je ervoor dat je er weer voor lange tijd van kunt genieten. Het hout wordt namelijk vervangen door kunstof onderdelen. De voordelen die hierbij komen kijken zijn voornamelijk dat jouw chalet beter bestand is tegen weersinvloeden en dat je er bijna geen onderhoud meer aan hoeft te plegen. Zo kun jij weer in alle rust genieten van jouw chalet.

Door kunststof gevelbekleding te gebruiken voor jouw chalet renovatie op de Hondsrug heb je er bijna geen onderhoud meer aan.

    De voordelen van chalet renovatie op de Hondsrug

    Chalet renovatie op de Hondsrug is ontzettend belangrijk voor de staat van het chalet. Dit moet immers een plek zijn om tot rust te komen, niet om je zorgen te hoeven maken om de staat van het chalet. Bos Chaletrenovatie maakt jouw chalet weer als nieuw.

  • Het chalet ziet er weer uit als nieuw
  • Door gebruik te maken van kunststof kan het wel tot 30 jaar meegaan
  • Je hoeft weinig tot geen onderhoudswerkzaamheden uit te voeren
  • Wat betreft kunststof heb je de keuze uit allerlei soorten en kleuren

Nieuwe gevelbekleding

Het eerste dat je zult zien bij een chalet is natuurlijk de gevel. Op veel chalets zie je het oude Canexel terug, waarbij de kans op rotten groot is. En als dit eenmaal is gaan rotten, is dit lastig aan te pakken. Om dit te voorkomen maakt Bos Chaletrenovatie gebruik van kunstof. Kunststof gevelbekleding zorgt voor een blijvend mooie uitstraling waarbij je er vanuit kunt gaan dat je voor lange tijd geen onderhoud hoeft te plegen. Ook wie bij chalet renovatie op de Hondsrug graag de uitstraling van hout wil behouden, kan dat prima met kunststof gevelbekleding doen.Daarnaast is kunstof erg duurzaam materiaal waarvan je weer jaren kunt genieten.

Nieuwe kunststof kozijnen

Dat houten gevelbekleding veel nadelen met zich meebrengt geldt natuurlijk ook voor houten kozijnen. Het grootste nadeel is dat houten kozijnen onderhoud nodig hebben. Hout is een natuurproduct en ‘werkt’. Dat wil zeggen dat het krimpt en uitzet bij temperatuurverschillen. Door de kozijnen van jouw chalet te renoveren op de Hondsrug met kunststof breng je ze terug in goede staat. Kunststof isoleert uitstekend en beschikt over dezelfde voordelen als het kunststof op de gevel; ze zijn UV-bestendig en gaan jarenlang probleemloos mee.

Nieuwe kunststof dakranden

Het dak krijgt misschien nog wel het meest van de verschillende weersinvloeden te verduren. Door regen, zon of vorst bijvoorbeeld kan de kwaliteit van het dak snel achteruit gaan. Dat het kan hier goed tegen bestand is, is dan wel zo fijn. Dit wordt door Bos Chaletrenovatie gedaan door nieuwe kunststof dakranden te plaatsen. Deze dakranden zijn goed bestand tegen alle weersinvloeden en zijn erg onderhoudsarm.

Canexel vervangen op de Hondsrug

Zoals eerder genoemd is Canexel een soort materiaal dat vaak werd gekozen in plaats van hout. Toch is het zo dat Canexel net als hout best veel nadelen met zich meebrengt. Rotten en het kromtrekken van het materiaal is zeker geen uitzondering, waardoor we de chalet bekleding vaak moeten vervangen. Canexel vervangen op de Hondsrug is één van de diensten waarmee Bos Chaletrenovatie je graag van dienst is.

Chalet laten renoveren ergens anders dan op de Hondsrug?

Naast dat het mogelijk is om jouw chalet te laten renoveren op de Hondsrug, komen we in overleg ook graag in andere plaatsen in de buurt bij je langs. Zo kunnen we ook jouw chalet renoveren in Eext, Borger, Drouwen en Drouwenerzand. Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken wanneer we bij jou langs kunnen komen. Ook bij andere vragen, bijvoorbeeld over onze werkwijze of over het materiaal dat wij gebruiken, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij werken met korte lijntjes, zodat we je snel kunnen helpen.

De uitstraling van jouw chalet weer als nieuw met Bos Chaletrenovatie

Bos Chaletrenovatie is dé partij om chaletrenovatie op de Hondsrug uit te voeren voor jouw chalet. Je kunt bij ons terecht voor zowel particuliere chaleteigenaren als voor grote projecten op vakantieparken of campings. Met maar liefst 20 jaar aan ervaring weten onze vakmannen precies wat er gedaan moet worden om jouw chalet weer als nieuw te maken. Bos Chaletrenovatie beschikt over de juiste kennis en materialen van hoge kwaliteit. Twijfel je over of chalet renovatie op de Hondsrug? Graag kijken we samen met jou naar jouw situatie.