Chaletrenovatie in het Drents Friese Wold

Rotte kozijnen, afgebladderde dakranden en verkleurde gevelbekleding zijn vaak een teken van een verouderd chalet. Doe je hier niks aan, dan wordt het probleem almaar groter en kun je steeds minder genieten van je chalet. Dat terwijl je chalet juist daarvoor bedoeld is.

Heb je een chalet in het Drents Friese Wold en is deze aan vernieuwing toe? Dan kan chaletrenovatie de oplossing zijn. Je chaletrenovatie in het Drents Friese Wold wordt door Bos Chaletrenovatie snel en effectief uitgevoerd, waardoor jij snel weer optimaal kunt genieten van jouw chalet.

Chaletrenovatie in het Drents Friese Wold: waarom?

Wanneer het onderhoud van je chalet achterloopt, dan is dat vaak te zien aan het exterieur. De uitstraling van je chalet is een stuk minder fraai als de gevelbekleding, dakranden en kozijnen zijn aangetast door weersomstandigheden als regen, zon, wind en sneeuw.

Chaletrenovatie aan jouw chalet in het Drents Friese Wold kan ervoor zorgen dat je weer jaren vooruit kan met je chalet en dat deze er weer als nieuw uitziet. De houten onderdelen worden vervangen voor kunststof, een sterk materiaal dat lang mooi blijft, niet verkleurt of rot en dat weinig onderhoud behoeft. Laat je je chalet renoveren met kunststof, dan kun je er tot wel 30 jaar probleemloos van genieten.

Door chaletrenovatie in het Drents Friese Wold uit te laten voeren kun je weer jaren vooruit met je chalet.

    De voordelen van chalet renovatie in het Drents Friese Wold

  • Je chalet ziet er weer als nieuw uit na de chaletrenovatie
  • De nieuwe gevelbekleding, dakranden en kozijnen van kunststof gaan tot wel 30 jaar mee
  • Na de chalet renovatie in het Drents Friese Wold heb je vrijwel geen onderhoud meer aan je chalet
  • Kunststof is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen
  • De chaletrenovatie gebeurt door Bos Chaletrenovatie op een snelle en effectieve manier

Chaletrenovatie in het Drents Friese Wold in 3 stappen

Wanneer wij een complete chaletrenovatie op jouw chalet in het Drents Friese Wold uitvoeren, dan bestaat dat uit drie stappen: kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen en kunststof dakranden. Deze drie stappen zorgen ervoor dat jouw chalet weer als nieuw oogt en weer langer meegaat.

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Gevelbekleding beslaat eigenlijk het grootste gedeelte van het exterieur van je chalet. Wanneer jouw houten gevelbekleding verouderd is en er niet meer fraai uitziet, dan is het tijd voor vervanging. Tijdens de chaletrenovatie wordt er kunststof gevelbekleding aangebracht. Dit zorgt ervoor dat je chalet er in één keer een stuk beter uitziet én dat je er een stuk minder onderhoud aan hebt. Je hoeft alleen maar één keer in de zoveel tijd even met een doekje de bekleding af te nemen en je kunt er tot wel 30 jaar mee voort.

Kunststof kozijnen plaatsen

De kozijnen van je chalet zijn origineel meestal van hout en zoals eerder gezegd ondergaat hout snel invloed van factoren als het weer. Regen, zon en wind kunnen ervoor zorgen dat de kozijnen gaan afbladderen en dat ze in het ergste geval kunnen gaan rotten. Door Kunststof kozijnen te laten plaatsen tijdens de chaletrenovatie in het Drents Friese Wold, gaan je kozijnen weer jaren mee, functioneren ze weer als nieuw en is je chalet beter geïsoleerd.

Tijdens de chaletrenovatie in het Drents Friese Wold worden zowel de dakranden, gevelbekleding als de kozijnen vervangen voor kunststof.


Kunststof dakranden plaatsen

Ook de dakranden van je chalet worden meegenomen in de chaletrenovatie. De vernieuwde kunststof dakranden beschermen je chalet een stuk beter tegen de weersinvloeden en zorgen er meteen voor dat je chalet er een stuk fraaier uitziet. In combinatie met de kunststof gevelbekleding en de kunststof kozijnen is je chalet weer als nieuw en kan het genieten pas echt beginnen.

Canexel vervangen voor kunststof

Canexel werd een tijd lang gebruikt als vervanging voor zijn voorganger hout. Er werd gedacht dat dit een goede oplossing was voor alle problemen die hout met zich meebracht, maar niets bleek minder waar. Inmiddels is namelijk gebleken dat ook het materiaal canexel veel nadelen heeft die vrijwel overeenkomen met die van hout. canexel vervangen is dan ook niet nieuw voor ons en is inmiddels één van de specialiteiten. Tijdens de renovatie vervangen wij het canexel voor kunststof, een materiaal dat veel langer meegaat.

Je chalet laten renoveren in het Drents Friese Wold

Wil je jouw chalet laten renoveren in het Drents Friese Wold? Dan staat Bos Chaletrenovatie voor je klaar. Bos Chaletrenovatie heeft al ruim 20 jaar ervaring in het renoveren van chalets en weet daarom precies wat er moet gebeuren om jou weer meer te laten genieten van je chalet. Wij renoveren chalets van particulieren, maar staan ook open voor grote projecten, zoals vakantieparken of campings. Deze renovaties voeren we niet alleen uit in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, maar ook in de rest van Nederland. Wil je bijvoorbeeld je chalet laten renoveren in Hoogersmilde, Appelscha, Wateren of Diever? Dan kun je ons ook gerust benaderen. Ook hebben wij al Chalets gerenoveerd op de Hondsrug, Chaletrenovaties in Vinkeveen en Chalets in Giethoorn gerenoveerd.

Wil je je chalet laten renoveren in het Drents Friese Wold? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Ook wanneer je vragen hebt over onze werkwijze, gebruikte materialen of andere vragen kun je altijd contact met ons opnemen.