Chaletrenovatie Ommen

Je eigen chalet is een heerlijke plek om lekker bij en in te ontspannen in de zomer. Het vakantiegevoel is altijd dichtbij als je beschikt over een mooi chalet op een mooie locatie, maar wat je niet wilt is dat je chalet te maken krijgt met achterstallig onderhoud. Want dat kan ervoor zorgen dat je chalet snel in kwaliteit achteruit gaat, zodat dat vakantiegevoel snel plaats maakt voor zorgen over de staat van je huisje. Door een chaletrenovatie in Ommen te laten uitvoeren, wordt je chalet weer helemaal als nieuw en kan hij weer jaren vooruit.

Waarom een chaletrenovatie in Ommen?

Wie niet goed zorgt voor een chalet, zal zien dat de staat ervan na verloop van tijd achteruit zal gaan. Gevelbekleding die niet goed onderhouden wordt gaat rotten en als dat maar lang genoeg onbehandeld blijft, pluk je daar snel de zure vruchten van. Goed onderhoud is dus bijzonder belangrijk en dankzij een chalet renovatie in Ommen wordt je chalet weer een plekje waar je zorgeloos kunt zitten en waar je in de toekomst slechts minimaal onderhoud aan hoeft te plegen.

Chaletrenovatie in Ommen maakt je chalet als nieuw.

    Voordelen van chaletrenovatie in Ommen

  • De nieuwe gevelbekleding is zeer divers
  • Een nieuwe uitstraling voor je chalet
  • Kunststof is onderhoudsarm
  • Kunststof gaat vele jaren mee
  • Geen zorgen, enkel vakantie

Een chalet laten renoveren in Ommen, hoe gaat dat in z’n werk?

Is je chalet of stacaravan toe aan een grondige renovatie? Dan ben je bij Bos chaletrenovatie aan het juiste adres. Wij voeren de renovatie niet alleen snel en vakkundig uit, we zorgen er ook voor dat er materialen gebruikt worden die weinig onderhoud vragen en tientallen jaren gebruikt kunnen blijven worden, zonder dat er een schilder aan te pas hoeft te komen.

Kunststof bekleding is de perfecte oplossing

Allereerst de gevelbekleding. Deze wordt bij ons van kunststof gemaakt, omdat kunststof een buitengewoon duurzaam materiaal is, dat echt tientallen jaren mee gaat. Dit materiaal is UV-bestendig en verkleurt niet, maar het is ook in allerlei kleuren en structuren te krijgen. Dat betekent dat je bekleding eruit kan zien zoals jij wilt.

Kunststof kozijnen zijn ideaal

Naast kunststof gevelbekleding, zorgen we ook voor kunststof kozijnen. Deze kozijnen hebben dezelfde voordelen als de gevelbekleding, maar zijn ook nog eens goed isolerend. Hiermee hou je het gemakkelijk warm in je chalet en hoef je niet veel te stoken.

Kunststof dakranden kunnen tegen een stootje

Onze kunststof dakranden staan altijd bloot aan de elementen, maar dat is geen enkel probleem. Deze dakranden zijn gemaakt om probleemloos de regen, vorst, wind en zon te doorstaan en zullen dus de perfecte toevoeging vormen voor je chalet.

Canexel wordt vervangen door kunststof

Bij een chaletrenovatie in Ommen, zorgen we ervoor dat het Canexel vervangen wordt door kunststof. Veel oudere chalets hebben een Canexel gevelbekleding, maar dit materiaal heeft de vervelende neiging om te gaan rotten en krom te trekken. Dat betekent dat het na verloop van tijd al zijn glans verliest en is het eenmaal kromgetrokken, dan is er geen weg meer terug. Het Canexel zal dan vervangen moeten worden en door het te vervangen met kunststof, heb je de ideale oplossing.

Een stacaravan renoveren? Geen probleem

Wil je in plaats van een chalet renoveren in Ommen liever dat we aan de slag gaan met je stacaravan? Geen probleem! Ook een stacaravan renoveren behoort tot onze specialiteiten. En ook hierbij geldt dat we overal waar het maar mogelijk is kunststof zullen inzetten. Dat betekent dat ook je stacaravan vanaf nu bekleed en afgewerkt is met materiaal dat probleemloos de komende dertig jaar vooruit kan.

Chalet renovatie in Ommen nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Bos chaletrenovatie werkt door het hele land.

Natuurlijk kan je bij ons terecht voor een chaletrenovatie in Ommen, maar ons werkgebied gaat door heel Nederland. Dus staat je chalet of stacaravan in Beerze, Beerzerveld, Rheeze, Rheezerveld, Hardenberg. Ook graag Vecht, Vechtdal of Overijssel, dan kan je ook bij ons terecht. Het mag duidelijk zijn; het maakt ons niet uit waar je chalet staat, wij zorgen ervoor dat je er weer vele jaren probleemloos mee vooruit kan.

Vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar

Op zoek naar een partij voor je chaletrenovatie in Ommen? Of zoek je iemand die geschikt is voor een Chaletrenovatie in Giethoorn, Drents Friese Wold of een Chaletrenovatie op de Veluwe? Of heb je vragen over ons materiaal of onze werkwijze? Geen enkel probleem, wij staan altijd voor je klaar om je dringende vragen te beantwoorden, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.